untitled-4
Sc aninoasa tim srl ® este o companie de profil special, constanta ca lider pe piata nationala in domeniile sale de activitate.

Reusim aceasta realizare , cu un istoric de doua decenii, fiind implicati si constienti de invovatiile in domeniu, si aducandu-ne aportul procedural in promovarea si implementarea acestora catre beneficiari.

Structura organizatorica a companiei asigura eficient rapiditate si performanta in executarea serviciilor catre dumneavoastra.

Autorizata de catre Centrul National de Securitate la Incendiu si Protectie Civila si calitativ certificata de organisme adiacente , Aninoasa Tim preia organizarea , mentinerea si solutionarea necesitatilor de prevenire sau stingere a incendiilor in cadrul responsabilitatii contractuale stabilita cu beneficiarii sai.

În cei 25 ani de experienta, Aninoasa Tim a înregistrat o evoluţie pe un nivel national ascendentă , şi-a mărit continuu numărul de colaboratori şi şi-a diversificat gama de servicii prestate.

Cine este Aninoasa Tim®  ?

Urmarim dezvoltarea continua a brandului nostru, si a unui mediu de lucru corect, performant si în concordanta cu normele superioare nationale si internationale. Promptitudinea, flexibilitatea, competenta, corectitudinea si respectul reciproc sunt atributele de baza ale relatiilor dintre noi si partenerii nostri de afaceri.

Recunoastem calitatea ca fiind responsabilitatea tuturor angajatilor. Calitatea este prevazuta si inclusa în serviciile furnizate si este parte componenta a culturii organizatiei.

Compania activeaza in domeniile :

-desfacere & service autorizat stingatoare (verificare,reparare,incarcare)

-echipamente PSI

-proiectare , executie & service autorizat instalatii de stingere cu apa

-proiectare , executie & service autorizat instalatii de limitare si stingere speciale

-proiectare , executie & service autorizat instalatii de detectie , semnalizare , alarmare , alertare incendiu

-illuminat de urgenta & semnalistica

-trape de fum si sisteme defumare

-usi antifoc

-autospeciale

-ignifugare material lemnos

-termoprotectie prin torcretare

-termoprotectie cu vopsea termospumanta

-intocmire documentatii de specialitate in vederea avizarii , autorizarii etc…

-PSI & SSM in unitatile comerciale

-exercitii si simulari situatii de urgenta

-interventii tehnice PSI .

Suntem mandri pentru ca

furnizari la beneficiarii nostri in 2017 :
14500

persoane in echipa :

49

ani de activitate :

24