Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
  • aninoasa2015_admin
    Keymaster
    Post count: 0

    ignifugare lemn 1 ignifugare lemn 2Tratamentul de ignifugare al materialelor lemnoase este necesar pentru indeplinirea conditiilor de rezistenta la incendiu conform parametrilor de proiectare a cladirilor. Recomandata tehnic sau solicitata legislativ, se executa in general la nivelul interior al acoperisurilor si mansardelor din lemn de brad , solutia aplicata acoperind si necesitatile de tratament anticarie si fungicid.

     

     

     

    Solutia solicitata in mod uzual si aplicata de catre Aninoasa Tim in cazul podurilor este SETISTOP-S , agrementata de institutiile legale si certificata corespunzator pentru a conferi structurii de lemn rezistenta la :

    • ardere
    • carii de lemn
    • mucegai (fungi)

    Conditiile pentru realizarea optima si corecta a tratamentului lemnului,cu solutia mentionata (SETISTOP-S) :

    • materialul lemnos va fi de brad
    • materialul lemnos va fi decojit
    • materialul lemnos nu va fi tratat cu alte substante , inainte sau dupa executia ignifugarii
    • coeficientul masurat de umiditate al materialului lemnos si al aerului va fi in parametrii conformi tehnici, si sa nu existe posibilitatea de infiltratii
    • tratamentul se aplica asupra materialui lemnos montat in pozitie finala , la interior
    • imbinarile si crapaturile existente vor fi chituite

    Impreuna cu beneficiarul , Aninoasa Tim va gstiona urmatoarele actiuni necesare :

    Se vor intocmi documente de preluare a suprafetelor , se vor informa partile implicate , se vor preleva probe de lemn conform legii , se vor intocmi documentele de finalizare a lucrarii , se vor depune epruvetele de lemn la un laborator autorizat de masurare a eficacitatii tratamentului , si se va preda dosarul cu documentatia conforma cu legislatia beneficiarului.

    Acesta va contine copii ale autorizatiei eliberata de Centrul de Securitate la Incendiu si Protectie Civila Bucuresti , si ale certificarilor ISO 9001, ISO 14001 ,  OHSAS 18001 pentru efectuarea lucrarilor de ignifugare .

    Va ramanem la dispozitie pentru informatii suplimentare fata de cele rezumate mai sus!

     

    X
    Post count:

    Ce culoare confera lemnului solutia?

    Aninoasa Tim
    Post count:

    Lemnul isi mentine textura originala , pastrand dupa uscare doar o usoara inchidere a culorii si pe alocuri posibile urme albe “apoase” .

    Emanuel
    Post count:

    la ce preț ar ajunge aceasta opțiune pentru o casa de 100 de mp?
    multumesc

    Aninoasa Tim
    Post count:

    Sunteti in Timis? Daca da,putem vizita obiectivul pentru evaluare si informare cat mai corecta. 100 reprezinta mp desfasurati de lemn , sau suprafata casei la sol? Daca va este comod, ne pot ajua doua trei fotografii ale podului pe email office@aninoasatim.ro ,chiar si cu telefonul facute.

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
Răspunde la: Ignifugare material lemnos
Informația ta: